Kom werken in Zaans Medisch Centrum | Samen voor een Gezonde Zaanstreek | ZMC

Werken 
bij het ZMC.


Samen voor een gezonde Zaanstreek

Wij zijn hét ziekenhuis voor de Zaanstreek. Bij ons werken mensen met verschillende achtergronden met passie aan onze gezamenlijke ambities. Wij zijn artsen, verpleegkundigen en paramedisch personeel, maar ook bestuurders, inkoopmedewerkers, hosts,  postkamermedewerkers, communicatiedeskundigen en nog veel meer. Samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek. Dat is onze missie. Doe je mee? 

Wij zijn
het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal. 

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen. 

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek! En jij, ben jij ZMC?

Wij zijn
Ondernemend

Werken 
in het ZMC.

Werken in de zorg blijft mensenwerk. Maar het ene ziekenhuis is natuurlijk het andere niet. Wil jij weten hoe wij iedere dag onze schouders eronder zetten of wat nu typisch werken in het ZMC is? Kom dan sfeerproeven. Bekijk hieronder een dag uit het leven van de collega’s op de Dialyse, IC en Psychiatrie. 


Ons ziekenhuis

Het Zaans Medisch Centrum (ZMC) is hét ziekenhuis voor de inwoners van de Zaanstreek en wijde omgeving. Ons ziekenhuis is gevestigd in Zaandam en heeft een dependance in gezondheidscentrum Saendelft in Assendelft. In Wormerveer staat ons externe magazijn.


Geen
geschikte
Vacature?

Meld je aan voor onze JobAlert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.