Werken op de afdeling dialyse | ZMC

Dialyse

Werken op een moderne dialyse-afdeling, waar je jezelf breed kunt ontwikkelen: daarvoor ben je bij ons op de juiste plek. Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen.

Werken als
dialyse medewerker.

Onze dialyse-afdeling bestaat uit veertien dialysestations, een acute kamer en een isolatiekamer met de nieuwste machines. Hier werk je met een klein, hecht team aan de beste zorg voor onze patiënten. Omdat de meeste regelmatig terugkomen, bouw je al snel een persoonlijke band op. Je bent het directe aanspreekpunt voor internisten, nefrologen en diëtisten, want jij kent jouw patiënten als geen ander. 

Als je nieuw bent, word je snel opgenomen in het team. We zijn scherp en oprecht, maar er wordt ook veel gelachen. Iedereen is gelijkwaardig en we maken gezamenlijk de planning. We staan voorop bij de laatste ontwikkelingen en vinden het belangrijk dat je blijft leren. In de dagelijkse praktijk krijg je de ruimte om de regie te nemen over jouw werkdag. Samen voelen we ons verantwoordelijk voor onze patiënten en voor elkaar.
 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Meld je aan
voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.