Sollicitatieprocedure | ZMC

Sollicitatie-
procedure.

Als je ergens solliciteert, wil je niet voor verrassingen komen te staan. Daarom leggen we hieronder zo transparant mogelijk uit welke stappen je bij ons doorloopt tijdens je sollicitatie. De procedure kan per type functie verschillen. Als deze afwijkt van onderstaande stappen, word je daarvan op de hoogte gesteld na het insturen van je sollicitatiebrief. 

1. Stuur je sollicitatiebrief in via de link direct solliciteren

Wil je reageren op één van onze vacatures? Gebruik de link 'Direct solliciteren' op de pagina van de vacature om je motivatiebrief en cv in te sturen. Let op: sollicitaties die per post of per e-mail worden verstuurd, kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Alle openstaande vacatures vind je terug in het vacatureoverzicht

Zie je op dit moment geen passende vacatures voor jou in het overzicht? Dan kun je je aanmelden voor een jobalert. Je krijgt een e-mail zodra er nieuwe vacatures zijn die voldoen aan jouw zoekcriteria.

2. Bevestiging van jouw sollicitatie

Na het insturen van je sollicitatie krijg je direct een bevestiging op de site en in je mailbox van dat je sollicitatie is ontvangen. Vervolgens wordt je sollicitatie in behandeling genomen door onze recruiter. Correspondentie over je sollicitatie gaat via het e-mailadres dat je hebt opgegeven bij je sollicitatie: houd dit dus in de gaten. 

Als er gelijktijdig interne en externe werving plaatsvindt, hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. Dat staat in ons werving- en selectiebeleid. 

3. Reactie op jouw sollicitatie

Na de sluitingsdatum van de vacature (deze wordt bij de vacature vermeld) ontvang je zo snel mogelijk per e-mail bericht. Het kan zijn dat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, dat je helaas toch niet in aanmerking komt voor de functie óf dat je gegevens met jouw instemming in portefeuille worden gehouden. Dit laatste doen we voor eventuele andere vacatures, waar je op grond van je cv voor in aanmerking zou kunnen komen.

Check regelmatig je mailbox. Heb je binnen vijf werkdagen na de sluitingsdatum van de vacature nog geen e-mail ontvangen, neem dan contact op met de HRM Servicedesk, telefoon: 075 650 29 00.


4. Uitnodiging voor een gesprek

Als je bent uitgenodigd voor een gesprek, ontvangen we je graag in ons mooie ziekenhuis. In de bevestiging van het sollicitatiegesprek staat met wie je een gesprek hebt en waar je je kunt melden. Afhankelijk van de functie heb je één of meerdere gesprekken, gevolgd door een arbeidsvoorwaardengesprek. Als het om een of andere reden niet mogelijk is om het sollicitatiegesprek fysiek te laten plaatsvinden, organiseren we een digitale kennismaking. 

5. Aan de slag in het ZMC!

Gefeliciteerd! Je bent aangenomen! Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je via onze HRM-afdeling in je mail een verzoek om gegevens aan te leveren in AFAS. Via dit systeem kun je alle documenten aanleveren die nodig zijn voor jouw indiensttreding. Op basis van deze gegevens stellen we je (leer)arbeidsovereenkomst of stagecontract op. Deze ontvang je van de HRM-afdeling. En daarna ben je echt onderdeel van het ZMC. Welkom!  

Heb je vragen

Wil je meer weten over je arbeidsvoorwaarden of een van de aanvullende voorzieningen die we bieden? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.