Werken op de intensive care | ZMC

Intensive Care

Op onze ICU werk je op een gloednieuwe, lichte afdeling met veel rust en privacy in een hecht team van professionals. Klinkt aantrekkelijk? Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen.

Werken als
Intensive Care medewerker.

Werk je bij ons, dan werk je op een IC van het hoogste niveau, in een kleinschalige setting met de modernste apparatuur. Behalve ECMO doen we alle behandelingen. Ook ben je onderdeel van het SIT- en reanimatieteam. Geen dag is hier hetzelfde. We zijn niet volledig operationeel, maar in totaal is er plek voor 12 IC-patiënten. De afdeling is heeft veel ramen, waardoor er veel daglicht is. 

Je vindt bij ons geen ingewikkelde hiërarchie, maar een team dat samenwerkt op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. De acute zorg is een speerpunt binnen ons ziekenhuis. Door de intensieve samenwerking met diverse specialismen binnen het ZMC en andere ziekenhuizen in Groot-Amsterdam kunnen we veelzijdige, complexe zorg bieden. Het ZMC is een opleidingsziekenhuis, waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en anderen te begeleiden. Jouw inzichten vinden we belangrijk. Samen leveren we zorg van topkwaliteit. 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Meld je aan
voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.