Werken op de afdeling psychiatrie | ZMC

Psychiatrie

Zoek je een nieuwe uitdaging? Op onze PAAZ-afdeling werk je in een hecht, professioneel team in een omgeving die elke dag anders is. Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen.

Werken als
psychiatrie medewerker.

Onze afdeling is met 24 bedden klein en overzichtelijk. We hebben een open en gesloten afdeling en werken nauw samen met de drie andere afdelingen van de vakgroep Psychiatrie (dagkliniek, polikliniek en Somatiek & Psyche) en met de somatische afdelingen in het ziekenhuis, waaronder de SEH en de Parnassiagroep. Je werkt met patiënten die vanuit verschillende afdelingen in het ziekenhuis komen, dat maakt je dag afwisselend en uitdagend. 

In ons team word je gezien en gehoord. We vinden het belangrijk dat je goed in je vel zit. Je moet weten wat je aankunt en wanneer je hulp inschakelt. Je kwetsbaar durven opstellen is hier een gewaardeerde eigenschap. De bereidheid om elkaar te helpen is groot. Het is vaak snel schakelen op onze afdeling en soms moet je moeilijke beslissingen nemen. We zijn flexibel en gaan altijd voor ontwikkeling en vernieuwing. Zo stimuleren we elkaar tot het leveren van de beste zorg aan onze patiënten. 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.
Maak een Jobalert aan om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures!

Jobalert

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.