Vrijwilliger worden in Zaans Medisch Centrum | Bekijk de mogelijkheden | ZMC

Vrijwilligers

Ben je graag een steunpilaar voor anderen en voel je goed aan wanneer iemand jouw hulp kan gebruiken? Dan is vrijwilligerswerk in het ZMC wellicht iets voor jou. Bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Werken als
vrijwilliger.

Er zijn in het ziekenhuis verschillende taken die door vrijwilligers worden uitgevoerd.
Zo houdt de groep Gastenservice zich bezig met het verwelkomen en begeleiden van patiënten en bezoekers die binnenkomen via de centrale hal en/of het verzorgen van eten en drinken op de afdeling Oncologie en de SEH.
De groep Patiëntenvervoer brengt patiënten per rolstoel of bed van of naar hun afspraak in het ziekenhuis. Binnen deze groep is er ook ruimte voor bloemenverzorging en rolstoelonderhoud. 

Het is duidelijk dat vrijwilligers onmisbaar zijn voor de kwalitatief hoge zorgverlening die het ZMC biedt; je kunt hier écht iets betekenen voor een ander!
Als vrijwilliger werk je een dagdeel of meerdere dagdelen per week en je maakt deel uit van een gezellig team. Niet alleen is het een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, je kunt hier ook rekenen op veel waardering. 
 

 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.