Option detail | ZMC

Management, staf en ICT

Ben jij altijd op zoek naar hoe de dingen nóg beter kunnen? En wil je werken in een modern ziekenhuis met een platte organisatie? Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen!

Werken als
management, staf en ICT medewerker.

Het ZMC is een ambitieus ziekenhuis. Dat betekent dat er veel te doen is. We zijn altijd bezig met innoveren en vernieuwen, zodat we onze patiënten de beste zorg kunnen bieden. Als stafmedewerker, leidinggevende of ict-specialist krijg je bij ons volop de gelegenheid om hier samen met collega’s aan bij te dragen. 

Werken in het ZMC is werken aan de gezondheid van de mensen in de Zaanstreek. Je werk doet ertoe, ook als niet-medisch professional. Bij ons krijg je de ruimte om je verder te ontwikkelen, binnen je vak én daarbuiten. In het ZMC kun je leren en mag je fouten maken, waar je dan weer van leert. Want alleen zo komen we verder. 

We zijn een relatief klein ziekenhuis en dat merk je. De afstemming met collega’s is laagdrempelig en de lijnen tussen verschillende afdelingen zijn kort. Dat maakt niet alleen dat afstemming in je werk erg plezierig verloopt, je doet het ook nog eens echt samen.

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.