Option detail | ZMC

Facilitaire dienstverlening

Heb je geen medische achtergrond, maar wil je toch graag bijdragen aan een gezonde Zaanstreek? Kom werken bij de facilitaire dienst van het ZMC. Kijk bij onze vacatures!

Werken als
facilitair medewerker.

Een ziekenhuis kan niet draaien zonder de mensen die verantwoordelijk zijn voor het facilitaire en logistieke proces. In het ZMC zorgt een heel team dagelijks voor het technisch onderhoud van de vele installaties, het klantcontact, de receptie, de bewaking en de logistiek van onder andere medicijnen, linnengoed, et cetera. Werken bij ons facilitair bedrijf is niet alleen leuk, maar ook heel erg divers. [lees meer]

Het ZMC is een platte organisatie. In mum van tijd leer je veel mensen kennen. Het contact met collega’s is laagdrempelig en persoonlijk. Je voelt je snel thuis. Op welke afdeling je ook werkt, jouw inzet en input wordt gewaardeerd en we helpen elkaar waar we kunnen. 

Professionaliteit vinden we belangrijk, in elk aspect van het ziekenhuis. Daarom geven we je de ruimte om je te ontwikkelen tot expert in jouw vakgebied (en eventueel daarbuiten als je interesse hebt). 

We hebben enkele ondersteunende diensten uitbesteed aan derde partijen, zoals voeding, schoonmaak en inkoop. Onze facilitaire afdeling heeft de regie over deze diensten en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.
Maak een Jobalert aan om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.