Option detail | ZMC

Administratief en secretarieel

Ben jij de rots in de branding waarop je afdeling kan bouwen? En wil je werken in een modern ziekenhuis met hart voor zijn werknemers? Kijk bij onze vacatures!

Werken als
administratief en secretarieel medewerker.

Als administratief medewerker of secretaresse in het ZMC ben je een belangrijke schakel op je afdeling. Of je nu werkt op een medisch secretariaat is of het bestuurssecretariaat, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. 

Natuurlijk ben je een organisatietalent, stressbestendig en werk je secuur. Dat hoeven we jou niet meer te vertellen. In het ZMC krijg je de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, binnen je vak én daarbuiten. Als je iets ziet dat beter kan, heb je alle ruimte om het op te pakken. Op deze manier halen we het beste uit jou én uit de organisatie. Uiteindelijk komt dat ten goede aan ons belangrijkste doel: kwalitatief hoge zorg bieden voor een gezonde Zaanstreek. 

In het ZMC zien we iedereen als gelijkwaardig. We houden niet zo van hiërarchie en doen het liever samen. Het contact met elkaar is gemoedelijk en laagdrempelig. Dat maakt dat onze medewerkers het prettig vinden om hier te werken. 
 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.