Option detail | ZMC

Acute Zorg

Ben jij op zoek naar een baan waarbij geen werkdag hetzelfde is en wil je werken in een modern ziekenhuis waar acute zorg een speerpunt is? Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen!

Werken als
acute zorg medewerker.

De acute zorg bestaat in het ZMC uit de spoedeisende hulp, de gipskamer, de intensive care,  de hartbewaking, de acute opname afdeling en de verloskunde. De acute zorg is, met uitzondering van de verloskunde, georganiseerd in een acuut cluster en een speerpunt in ons ziekenhuis.  

We investeren in het nog beter op de kaart zetten van de acute zorg in de regio en er wordt veel aandacht besteed aan de onderlinge samenwerking en aansluiting van de zorg tussen de afdelingen. Door de goede en intensieve samenwerking met diverse specialismen binnen het ZMC én andere ziekenhuizen in Groot-Amsterdam kunnen we veelzijdige, complexe zorg bieden. Zo werken we bijvoorbeeld nauw samen met Amsterdam UMC ten aanzien van het optimaliseren van patiëntenstromen en vindt er uitgebreide kennisuitwisseling plaats.

Het ZMC is een opleidingsziekenhuis, waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en anderen te begeleiden. Er zijn veel loopbaanmogelijkheden. Sinds kort bieden we een eigen BAZ aan, de basisopleiding van de verpleegkundige vervolgopleidingen in de acute zorg. Deze opleiding biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met alle afdelingen binnen de acute zorg.

Werk je bij ons, dan werk je in een nieuw gebouw en de modernste apparatuur. Ons gebouw heeft een ‘acute as’, waar patiënten van onze level 2-SEH direct doorkunnen naar de acute opname afdeling, operatiekamer of intensive care unit

Het ZMC is een relatief klein ziekenhuis en dat merk je. Er heerst een open cultuur en een collegiale sfeer op de afdelingen. Mensen kennen elkaar. Je vindt bij ons geen ingewikkelde hiërarchie, maar teams die samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. Jouw inzichten vinden we belangrijk, want samen leveren we aan de Zaanstreek zorg van topkwaliteit. 
 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Flexbureau

Flexibele inzetbare medewerkers.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.