Option detail | ZMC

Paramedisch

Ben jij op zoek naar diversiteit in je werk en wil je aan de slag in een modern ziekenhuis waar je je snel thuis voelt? Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen!

Werken als
paramedici.

De behandeling en begeleiding die onze paramedici en medisch ondersteunend personeel bieden, is onderdeel van de totale medische behandeling. Denk daarbij onder andere aan fysiotherapeut, psycholoog, diëtist, laborant medische beeldvorming, logopedist, doktersassistent of apothekersassistent. Je zorgt samen met onze artsen, verpleegkundigen en vele anderen dat onze patiënten optimale zorg krijgen. 

Werk je bij ons, dan werk je in een nieuw gebouw en de modernste apparatuur. Het ZMC is bovendien een relatief klein ziekenhuis en dat merk je. Er heerst een open cultuur en een collegiale sfeer op de verschillende afdelingen. Mensen kennen elkaar. Je vindt bij ons geen ingewikkelde hiërarchie, maar teams die samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Het ZMC is een opleidingsziekenhuis, waar je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en anderen te begeleiden. Er zijn veel loopbaanmogelijkheden. Onze paramedici zijn continu bezig om de zorg te verbeteren. Jouw inzichten vinden we dus belangrijk, want samen leveren we aan de Zaanstreek zorg van topkwaliteit. 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.