Option detail | ZMC

OK

Kom werken op de moderne OK-afdeling en word onderdeel van een professioneel, stabiel én gezellig team! Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen.

Werken als
OK medewerker.

Onze afdeling bestaat uit 6 operatiekamers, 4 poliklinische OK’s en een gecombineerde holding/recovery met 22 bedden in dezelfde ruimte, waardoor je overzicht hebt en blijvend in contact staat met je collega’s. Bijzonder is de goed georganiseerde patiëntenlogistiek en het centrale opdekplein, waar alle operatiematerialen efficiënt worden voorbereid. Je komt terecht in een geoliede machine!

Op onze OK-afdeling voel je je snel thuis. De sfeer is open en informeel. Er is veel daglicht in de OK-ruimtes, de lijnen met andere afdelingen zijn kort en je krijgt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Acute zorg is een speerpunt bij het ZMC. We werken nauw samen met het AUMC. Samen gaan we voor de beste kwaliteit zorg.

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Flexbureau

Flexibele inzetbare medewerkers.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.