Option detail | ZMC

Flexbureau

Flexibel werken in het ZMC met een medische of niet-medische achtergrond? Het kan bij ons flexbureau! Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen.

Werken als
flexbureau collega.

Het flexbureau is ons interne uitzendbureau. Hier begeleiden we alle medewerkers die flexibel inzetbaar zijn op een of meerdere (ad hoc) diensten, voor korte en langere periodes, bijvoorbeeld als vervanging bij een zwangerschapsverlof. Je kunt onder andere bij ons terecht als (specialistisch) verpleegkundige, zorgondersteuner, doktersassistent en voor diverse administratieve beroepen. 

Werken binnen het flexbureau betekent niet alleen dat je de regie houdt over je agenda en rooster. Het is ook interessant voor iedereen die van afwisseling houdt. Het bied je de kans om op diverse afdelingen ervaring op te doen en allerlei mensen te ontmoeten. Als je net afgestudeerd bent als verpleegkundige kun je op deze manier voor jezelf uitvinden welk specialisme jou het beste past. Ook als je naast je vaste baan extra diensten wilt draaien, ben je van harte welkom. Je kunt er in het ZMC op rekenen dat iedereen voor je klaar staat met hulp en advies wanneer dat nodig is. De invulling van je contract bespreken we graag met je.
 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures.
Maak een Jobalert aan om op de hoogte te blijven van nieuwe vacatures!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.