Coschap en masterfase in Zaans Medisch Centrum | Bekijk ons aanbod | ZMC

Coschap /
masterfase.

In ons ziekenhuis leiden we coassistenten op. We bieden ook keuze-coschappen/semi-arts stages en wetenschappelijke stages. Hiervoor werken we samen met het Amsterdam UMC locatie VUmc (Interne Geneeskunde en Heelkunde) en locatie AMC (Psychiatrie, Heelkunde, Gynaecologie, Neurologie en Kindergeneeskunde). Zij bepalen de verdeling van studenten over de verschillende ziekenhuizen in de regio. 

Als je bij ons je coschappen doet, dan kom je terecht in een relatief klein ziekenhuis met goede onderlinge contacten binnen en tussen de afdelingen. We zijn een laagdrempelige organisatie met een prettige, gemoedelijke sfeer. Je leert elkaar snel kennen. Het grote voordeel van een niet-academisch ziekenhuis is dat je met veel patiƫnten in contact komt onder directe supervisie van ervaren specialisten. Er is dus veel te leren. Verder staan onze coschappen bekend om bedside teaching, stimuleren van een actieve leerhouding, een open en veilige sfeer en een laagdrempelige benaderbaarheid.

Vragen? 

Heb je een vraag over coschappen in het ZMC? Neem dan per e-mail contact op met Linda Kos, stafmedewerker Centrale Opleidings Commissie (kos.l@zaansmc.nl). Zij staat je graag te woord. Linda is bereikbaar via kos.l@zaansmc.nl.