Option detail | ZMC

Waar ben je naar op zoek?

Verpleegkundigen

Ben jij verpleegkundige en zoek je een baan in een modern ziekenhuis met hart voor zijn werknemers? Kijk bij onze vacatures of meld je aan voor een dagje meelopen!

Werken als
verpleegkundige.

Als verpleegkundige bij het ZMC heb je heel wat in te brengen. We houden niet zo van hiërarchie en we doen het liever met zijn allen. Roosters maken we zelf en we vinden het belangrijk dat alle collega’s gelijkwaardig worden behandeld. Artsen, specialisten en verpleegkundigen schakelen snel onderling. In ons ziekenhuis zijn alle basisspecialismen vertegenwoordigd.

Natuurlijk zorg je in de eerste plaats voor de patiënten, maar jij weet al lang hoe dat werkt. We geven je de ruimte om je verder te ontwikkelen, binnen je vak én daarbuiten. Onze verpleegkundigen zijn ondernemende professionals in collegiale teams met oog voor de menselijke kant van het vak. We zijn altijd bezig met innoveren en vernieuwen, zodat we onze patiënten de beste zorg kunnen bieden. 

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.