Option detail | ZMC

AIOS/ ANIOS

Wil je kennis en werkervaring opdoen in een goed en vooral prettig opleidingsziekenhuis? Het ZMC begeleidt je graag in de ontwikkeling van jouw specialisatie. Kijk hier voor onze vacatures.

Werken als
AIOS / ANIOS.

Als AIOS (arts in opleiding tot specialist) en ANIOS (arts niet in opleiding tot specialist) vind je bij het ZMC de ideale omgeving om meer medische kennis en werkervaring op te doen. Onder onze deskundige begeleiding kun je je écht verder ontwikkelen in het specialisme van jouw keuze. Vanwege het brede aanbod aan medisch-specialistische zorg, de korte lijnen en de informele cultuur staat het ZMC bekend als een goed en vooral prettig opleidingsziekenhuis.

Het ZMC is een relatief klein ziekenhuis en dat merk je als A(N)IOS. We kennen elkaar, hebben aandacht voor elkaar en zetten ons gezamenlijk in voor de beste patiëntenzorg. De supervisie is laagdrempelig en gericht op verdieping en verrijking via opbouwende feedback. Als A(n)ios neem je deel aan het onderwijsprogramma. We bieden goede faciliteiten en diensten voor opleiden en onderzoek en hebben een actieve vereniging voor arts-assistenten.

Bij het ZMC kun je je als AIOS specialiseren en ondertussen je kennis verrijken in de volle medische breedte. Dankzij ons samenwerkingsverband met het AUMC heb je bovendien de mogelijkheid om jezelf bij een universitair ziekenhuis verder te specialiseren. Ook voor ANIOS’en biedt het ZMC een zeer gevarieerde en leerzame werkomgeving met kwalitatieve begeleiding, wat een mooie opstap kan zijn naar een opleidingsplaats. Wil je weten welke verschillende medische (en aanverwante) opleidingen we in samenwerking met het Amsterdam UMC aanbieden? Bekijk dan de opleidingspagina tot medisch specialist

Lees meer

Wij zijn
Het ZMC...

…wij zijn ambitieus en ondernemend. We initiëren, innoveren en ontwikkelen. Wij werken elke dag aan nieuwe initiatieven die bijdragen aan een gezondere Zaanstreek. Groot en klein. We geloven in samenwerken, ook met externe partijen, en gaan altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit. De mens staat hierbij altijd centraal.

We zijn een platte organisatie, met korte lijnen. Iedereen is makkelijk benaderbaar. We wachten niet af, maar stappen op elkaar af. Door elkaar op een prettige, persoonlijke manier te ondersteunen, zetten we iedereen in zijn eigen kracht. We beslissen samen en doen wat we zeggen.

Wij zijn het ZMC en samen gaan we voor een gezonde Zaanstreek!

Wij zijn
Ondernemend

Wij zijn
Samen.

Wij zijn
Expert.

Wij zijn
Menselijk.

Afdelingen met
Open vacatures.

Staat je afdeling er niet tussen?
Meld je dan aan voor een Jobalert!

Jobalert

Werken in het Zaans Medisch Centrum
betekent voor mij...

Werken en leren
Bij ZMC.

Jouw loopbaan

Wil jij je continu blijven ontwikkelen? Dat kan in het ZMC. We bieden een breed assortiment aan opleidingen aan.

Stages en afstuderen

Wij zijn een opleidingsziekenhuis en bieden verschillende mogelijkheden voor stages en afstuderen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dag meelopen

Eerst sfeer proeven voordat je je keuze voor het ZMC maakt? Dat kan, meld je aan voor een dag meelopen!

Geen
geschikte
vacature?

Meld je aan voor onze jobalert en krijg een bericht in jouw inbox zodra de vacature beschikbaar komt.